Jag har planerat mat både för nyårsaftonen och nyårsdagen.
Beställning från Coop kommer onsdag förmiddag, då har jag bl a beställt oxfilé i bit. Det ska bli några måltider av den, ska räcka i flera dagar är det tänkt.
Nyårsafton
Min goda räkcocktail - räkor, sallad, ägg, chili, sparris, baconströssel och hemslagen majonnäs.
Oxfilémedaljonger, hasselbackspotatis och murkelsås med en skvätt sherry i.
Kaffe Orange.
Rosa Chapel Hill till mat och tolvslaget.
Nyårsdagen
Ta reda på resten av oxfilén.
Carpaccio, tunt skivad filé, olivolja, ruccola, pinjenötter, kronärtsskockshjärta, flagor av grana padano.
Biff Rydberg, creme fraiche med pepparrotsvisp.
Carlsberg 3,5, O.P. Andersson.
Resten av helgen och nån dag framåt - rester.
Tror det blir räkor och majo över så jag får en Toast Skagen.
Kaffet till Vinterstudion är förberett, bara att trycka på knappen.
Gott Nytt År och Lev väl!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar